欢迎访问今朝教育官方网站!
联系我们
咨询热线:
18056099985

您当前的位置:首页 > 辅导资讯 > 中考辅导 > 中考英语辅导 > 正文

2020中考英语完形填空模拟题及答案(4.9)

更新时间:2020-04-09 06:16:00点击次数:956次字号:T|T
今朝中考英语网整理“2020中考英语完形填空模拟题及答案(4.9)”,供中考考生复习参考,更多中考英语真题、中考英语模拟题、中考英语复习资料,请关注今朝教育中考英语辅导栏目。

完形()( 12 ,每 1 12 )

下面其大从各所给四个项中可以人空处的 最选项。

Mr. Harris taught sixth-grade science. On the first day of class, he gave us a talk about an animal called "birdcat", which died out during the Ice Age. He passed around a skull () 13 he talked. We all took notes carefully and later we had a 14 .

When he returned my paper the next day, there was a big red "X" through each of my answers. I 15__! Here must be some mistakes ! I wrote down 16 what Mr. Harris had said. Then I learned that everyone in the class had failed. Why? "Very 17 ,"Mr. Harris said, "I 18__ all that ' birdcat '. But there had never been any such animals. So the 19 in your notes was not correct. Did you think you would get good grades for that?"

However, we felt that wasn't 20__ What kind of a test was this? And what kind of a teacher was he?

Mr. Harris added, "I have told you many unbelievable things about this animal, such as the size, the color, 21 none of you have questioned. I hope you will learn 22__from this lesson. Teachers and textbooks are not always correct. 23__ no one is. "He also told us not to let our minds go to sleep, and to speak up if we thought he or the textbook was wrong.

Mr. Harris's 24__ gave me and my classmates something just as important to look people in the eye and tell them they are wrong.

13. A. since B. as C. although D. whether

14. A. break B. try C. test D. match

15. A. refused B. passed C. finished D. failed

16. A. exactly B. especially C. directly D. quickly

17. A. nice B. important C. simple D. smart

18. A. looked up B. took up C. set up D. made up

19. A. information B. question C. report D. diary

20. A. honest B. fair C. real D. serious

21. A. so

B. or

C. and

D. but

22. A. nothing

B. something

C. anything

D.everything

23. A. In th end

B. As a result

C. At first

D. In fact

24. A. work

B. class

C. example

D. article

参考答案:

13.B   14.C   15.D   16.A   17.C   18.D

19.A   20.B   21.D   22.B   23.D   24.B



今朝中考英语 (编辑:jzjy365.com)
微信
微博