欢迎访问今朝教育官方网站!
联系我们
咨询热线:
18056099985

您当前的位置:首页 > 辅导资讯 > 中考辅导 > 中考英语辅导 > 正文

2020中考英语完形填空模拟题及答案(1.2)

更新时间:2020-01-02 06:07:00点击次数:340次字号:T|T
今朝教育整理“2020中考英语完形填空模拟题及答案(1.2)”,供中考考生复习参考,更多中考英语真题、中考英语模拟题、中考英语复习资料,请关注今朝教育中考英语辅导栏目。

Close 9(2019河南)

Sitting on the side of the highway waiting to catch speeding drivers, a police officer saw a car driving along at 22 miles per hour.

He thought to himself, "This driver is just as dangerous as a ___1___!" So he turned on his lights and pulled the driver over.

Getting closer to the car, he noticed that there were___2___old ladies, two in the front seat and three in the back, wide eyed and pale faced.

The driver, who knew ___3___ about what happened, said to him, "Officer, I don’t understand. I was doing exactly the speed limit! What seems to be the ___4___ ?" "Ma’am," the officer replied, "you weren’t speeding, but you should know that driving ___5___than the speed limit can also be a danger to other drivers. The same as a speeder."

"No,sir. I was doing the speed limit — exactly twenty-two miles an hour!"The old woman said in a ___6___ voice. The officer, almost unable to control his chuckle, explained to her that "22" was the route ___7___,not the speed limit. A bit embarrassed, the woman smiled widely and thanked the officer for ___8___ her misunderstanding."But ___9___ I let you go, ma’am, I have to ask... Is everyone in this car OK? These women seem to be___10____badly and they haven’t made a single sound this whole time," the officer asked."Oh, they’ll be all right in a minute. We just got off Route 119."

Word Bank   

limit             限制   

chuckle          窃笑   

route             公路   

embarrassed     尴尬的

1. A. smoker                B. rider                      C. speeder                  D. walker

2. A. three                   B. four                        C. five                        D. six

3. A. nothing                B. something                C. everything               D. anything

4. A. excuse                B. question                  C. reason                    D. problem

5. A. closer                 B. slower                    C. farther                    D. higher

6. A. sad                     B. sweet                     C. proud                      D. weak

7. A. number               B. map                       C. guide                      D. order

8. A. laughing at            B. leading to                C. talking about             D. pointing out

9. A. until                    B. before                    C. although                   D. if

10. A. crying               B. coughing                 C. sleeping                  D. shaking

【主旨大意】

本文向同学们讲述了一名老妇人和一名查超速的警察之间发生的一则有趣故事。老妇人错把公路的名称当成了速度限制。在警察的解释下才恍然大悟。

【参考答案】

1. C;2. C;3. A;4. D;5. B;6. C;7. A;8. D;9. B;10. D

今朝中考英语 (编辑:jzjy365.com)
微信
微博