欢迎访问今朝教育官方网站!
联系我们
咨询热线:
18056099985

您当前的位置:首页 > 辅导资讯 > 中考辅导 > 中考英语辅导 > 正文

2020中考英语完形填空模拟题及答案(12.18)

更新时间:2019-12-18 06:00:00点击次数:195次字号:T|T
今朝教育整理“2020中考英语完形填空模拟题及答案(12.18)”,供中考考生复习参考,更多中考英语真题、中考英语模拟题、中考英语复习资料,请关注今朝教育中考英语辅导栏目。

阅读练习

Close 8(2019随州)

I went to school in China for four years and for another six years in Canada. There are two teachers from these countries that really impressed me even though they are very    1   .

When I    2    to Canada, I couldn’t even order food on the flight. After two months on an ESL(English as a Second Language) course, I got my first    3    card. My mark in English was 65. I was very    4    I couldn’t    5    what would be said at the parent-teacher interview.

"Hello!" Mrs. Franceschini welcomed my parents. "Riehard just came to Canada a few months ago. I am amazed at how his English has    6    so fast," she said. "On his first day, he was very shy and only used   7    words. Now he can answer and ask questions by using whole sentences."

   8    many other Chinese parents, my mom asked if she could give me extra homework. "Don’t worry. Richard is already working very hard," Mrs. Franceschini laughed. Then she shook my hand. "Richard, you did a good job. I am    9    of you!" she said.

Back in Shanghai, my teacher Miss Li was very    10   . In a test, my average(平均分) was 97, top of the class. I was proud to take parents    11    the interview.

Miss Li told my parents, "Feng Yu is doing pretty well. But because of his    12   , he lost 3 points in math. Otherwise he would be the top of the school."

I thought she was being    13    to me. But when I was about to leave, I realized Miss Li was very nice. She hosted a party for me and gave me a big card. Her phone number and e-mails address

were on the card. "Feng Yu, you re my best student. I    14    you a successful life," she wrote. "If you want to talk or need any help, I am always here for you."

Miss Li and Mrs. Franceschini are both great teachers, just in different ways. One built up my learning abilities.    15    gave me tons of confidence and made learning enjoyable. I’m proud to have had them as my teachers.

1. A. kind                    B. strict                      C. similar                     D. different

2. A. moved                 B. arrived                    C. reached                  D. visited

3. A. birthday               B. green                     C. report                     D. ID

4. A. satisfied               B. upset                      C. serious                    D. careful

5. A. imagine               B. tell                         C. wonder                   D. doubt

6. A. changed              B. improved                 C. spoken                    D. increased

7. A. long                    B. popular                   C. simple                     D. complete

8. A. With                    B. Except                    C. Against                    D. Like

9. A. proud                  B. certain                    C. afraid                      D. free

10. A. patient               B. strict                      C. friendly                   D. hard-working

11. A. in                     B. off                          C. to                           D. up

12. A. method              B. action                     C. habit                       D. carelessness

13. A. unfair                 B. nice                       C. crazy                      D. polite

14. A. hope                  B. prepare                  C. offer                       D. wish

15. A. Other                 B. The other                C. Another                   D. The others

【主旨大意】

这篇短文主要讲述了给作者留下深刻印象的两位老师。一个培养了作者的学习能力,另一个给了作者很大的信心,使学习变得愉快。

【参考答案】

1. D;2. A;3. C;4. B;5. A;6. B;7. C;8. D;9. A;10. B;11. C;12. D;13. A;14. D;15. B

今朝中考英语 (编辑:jzjy365.com)
微信
微博