欢迎访问今朝教育官方网站!
联系我们
咨询热线:
18056099985

您当前的位置:首页 > 辅导资讯 > 小学辅导 > 小学英语辅导 > 正文

小升初英语冲刺试卷完型填空及答案(4.21)

更新时间:2020-04-21 06:08:00点击次数:627次字号:T|T
今朝小学英语网整理“小升初英语冲刺试卷完型填空及答案(4.21)”,供小学生参考,更多小学英语试题,小学英语试卷,小学英语练习题,请关注今朝教育小学英语栏目。

完形填空。

Susan is my best friend.  She is fourteen years _______. Her _______ is sixty, but he looks very young. Why?

He eats _______ food every day. He has cereal and eggs for _______. For lunch and _______, he has some rice and _______. He likes sweet food, but has only _______ at a time. He doesn’t go to bed late and he gets up _______. He likes _______ in the swimming pool in the afternoon.

Susan’s grandpa says, “I’m happy every day. I ________ live another sixty years.”

25.A. old                             B. little                                 C. small                               D. young

26.A. father                        B. mother                            C. grandmother                 D. grandfather

27.A. healthy                     B. clean                                C. bad                                  D. dirty

28.A. lunch                         B. dinner                             C. breakfast                        D. supper

29.A. dinner                       B. lunch                               C. supper                             D. breakfast

30.A. vegetables                B. sweets                             C. cakes                               D. chocolate

31.A. many                         B. much                               C. a few                               D. a little

32.A. early                          B. late                                   C. excitedly                        D. sadly

33.A. running                    B. skating                            C. jumping                         D. swimming

34.A. need        B. can       C. must     D. have

参考答案:

25.A

26.D

27.A

28.C

29.A

30.A

31.D

32.A

33.D

34.B

今朝小学英语 (编辑:jzjy365.com)
微信
微博