欢迎访问今朝教育官方网站!
联系我们
咨询热线:
18056099985

您当前的位置:首页 > 辅导资讯 > 小学辅导 > 小学英语辅导 > 正文

小升初英语冲刺试卷语法词汇题及答案(4.21)

更新时间:2020-04-21 06:06:00点击次数:496次字号:T|T
今朝小学英语网整理“小升初英语冲刺试卷语法词汇题及答案(4.21)”,供小学生参考,更多小学英语试题,小学英语试卷,小学英语练习题,请关注今朝教育小学英语栏目。

一、选择题

1.Jack can’t play tennis well, so he feels a little       . (   )

A. sadly                    B. happily                   C. happy                    D. sad

2.       is not in the UK. It’s in Australia.The view there is very beautiful. (   )

A. Niagara Falls                                                              B. The Summer Palace

C. The Great Barrier Reef                                            D. The Great Wall

3.—Mum, I can see        apple on the table. Can I eat it? (   )

—Yes, you can.

A. a                          B. an                      C. /                           D. the

4.Lucy and I are going to        a party next week. (   )

A. having                 B. has                       C. had                    D. have

5.Susan, you have a cold. You shouldn’t       cold water. (   )

A. to drink                  B. drinking             C. drinks                   D. drink

6.Li Mei, how many        are there in your class? (   )

A. student                  B. students              C. a student              D. the student

7.In Macau, people drive on the        of the road. (   )

A. both sides                B. zebra crossing               C. left                    D. right

8.Mia is talking        her winter holiday plans        his friends. (   )

A. about; with              B. to; with                 C. for; with                  D. with; to

9.—       are you going to stay in Hong Kong, Lily? (   )

—For three months.

A. Where                  B. When                   C. How many             D. How long

10.There are some clouds in the sky. It        soon. (   )

A. is going to rainy              B. rains           C. will rain          D. will be rain

答案解析:

1.D

2.C

3.B

4.D

5.D

6.B

7.C

8.A

9.D

10.C

今朝小学英语 (编辑:jzjy365.com)
微信
微博