欢迎访问今朝教育官方网站!
联系我们
咨询热线:
18056099985

您当前的位置:首页 > 辅导资讯 > 小学辅导 > 小学英语辅导 > 正文

小学四年级上册英语语法词汇练习题及答案(12.14)

更新时间:2019-12-14 06:01:00点击次数:531次字号:T|T
今朝小学英语整理“小学四年级上册英语语法词汇练习题及答案(12.14)”,供小学生参考,更多小学英语试题,小学英语试卷,小学英语练习题,请关注今朝教育小学英语栏目。

六、单项选择。(共12题,每小题1分,计12分)         

(    ) 1. ---Do you like ________? ---Yes, I ________.

        A.   dog  do       B. a dog    don’t      C. dogs  do

(    ) 2. --- Do you have ________ apples?

--- No, I don’t. I have ________ oranges.

A. any  some        B. any  any         C. some   any

(    ) 3. ---_______ mangoes do you have ?    --- Five.

A. How much         B. How many        C. How old

(    ) 4. _______ a big egg! 

A. How                           B. What                       C. What’s

(    ) 5. This ________ our doll. Her hair________ long.

A. is , is                 B. are , are                C. is, are

(    ) 6. The skirts are nice.They are________ my sister.

A. for               B. at       C. in

(    ) 7. --- Where’s the bird?      --- It’s _______ the tree.

A.on      B. in     C. at

(    ) 8. --- Is the fridge ________ the kitchen?---Yes, ________.

A. in, they are       B. on, it is      C. in, it is

(    ) 9. --- I have ________ balls.  --- Can I have______ look?

A. any, a           B. some, an     C. many, a

(    ) 10.--- What’s this? --- It’s ­­________ red umbrella.

A. an             B. a            C. /

(    ) 11. --- I like that________. Do you like________?

A. monkey, it           B. monkeys, it       C. monkey, monkey

(    ) 12. ---Would you like an orange?   ---________

                 A. No, it isn’t.           B. No, thank you.    C. No, I don’t.

参考答案:

1.C   2. A  3.B   4.B   5.A   6. A  

7. B   8.C   9.C  10. B   11.A  12.B

今朝小学英语 (编辑:jzjy365.com)
微信
微博